Üniversitemiz Öğretim Üyesi’nin ABD'de Yürüteceği Araştırma Projesi Kabul Edildi

01.03.2024 13:00

Üniversitemiz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, Hukuk Bilimleri Anabilim Dalı üyesi Dr. Öğr. Üyesi Aslıhan Yeniçeri Altıntaş, TÜBİTAK’ın 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu programından kabul almıştır. Yeniçeri Altıntaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde 12 ay boyunca University at Albany, State Univesity of New York’de “Şiddet İçeren Nefret Gruplarının daha Büyük veya daha Küçük Olma Olasılığını Artıran Faktörlerin Analizi” projesini yürütecektir. Projeyle nefret gruplarının büyüklüğünü etkileyen faktörlerin irdeleyecek olan Yeniçeri Altıntaş, Prof. Dr. Victor Asal danışmanlığında nefret grupları hakkında literatüre katkı sağlamayı hedeflemektedir.