İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Geleneksel İftar Programı

27.03.2024 12:04

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 26.03.2024 tarihinde Öğrenci ve personeline yönelik geleneksel Ramazan iftarı etkinliğini gerçekleştirdi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, sosyal etkinlikler kapsamında öğrenci dostu yaklaşımını bir kez daha ortaya koyarak Ramazan ayında öğrencilerine yönelik anlamlı bir etkinlik düzenledi. Fakülte'nin renkli ve çeşitli kültürel yapısını yansıtan bu etkinlik, öğrenciler arasında dayanışmayı ve birlik ruhunu pekiştirdi.

Fakülte tarafından düzenlenen Ramazan iftarı, öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı. Etkinlik, MAUN merkezi yemekhanesinde ve özenle hazırlanmış bir ortamda gerçekleşti. Masalar, fakülte öğretim elemanları tarafından düzenlendi, iftar menüsünde yöresel lezzetler ve çeşitli atıştırmalıklar yer aldı.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ömer Faruk ALTUNÇ, etkinliğin önemine vurgu yaparak, "Ramazan ayı, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı zamanlardan biridir. Biz de fakülte olarak öğrencilerimizle bir araya gelerek bu güzel geleneği sürdürmek istedik. Bu etkinlik, öğrencilerimizin birbirleriyle kaynaşmasına ve manevi duygularını paylaşmasına olanak sağladı." şeklinde konuştu.