İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

1. Sınıf Öğrencileri Kariyer Merkezini Ziyaret Etti

15.04.2024 16:18

Farkındalık, tanıtım, bilgilendirme ve eğitim etkinliklerinin düzenlenmesi kapsamında 18 Mart 2024 tarihinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü ile İktisat Bölümü 1. sınıf öğrencileri Dr. Fatma Betül ŞENGÖNÜL, Dr. Öğr. Üyesi Sıddıka ÖZTEKİN ve Dr. Öğr. Üyesi Adem UYSAL eşliğinde Kariyer Merkezini ziyaret etmiştir. KARGEM müdür yardımcıları Doç. Dr. Salih GÜLEN ve Dr. Fatma Betül ŞENGÖNÜL’ün sunumuyla, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin dijital platformu olan Yetenek Kapısı, Kariyer Kapısı ve bununla birlikte MAUN Kariyer Merkezi ve faaliyetleri; kariyer danışmanları ile görüşmelerin nasıl yapılacağı ve üniversite içerisinde yer alan İŞKUR Ofisi hakkında öğrenciler bilgilendirilmiştir. Ziyaret öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasıyla sona ermiştir.