Akademik Kariyer Danışmanları Toplantısı yapıldı

19.04.2024 06:50

17.04.2024 Çarşamba günü saat 14.30’da, seminer odasında Fakülte Akademik Kariyer Danışman Koordinatörü Arş. Gör. Dr. Fatma Betül ŞENGÖNÜL başkanlığında akademik kariyer danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Burçak GÜNDAL, Dr. Öğr. Üyesi Metin SÖYLEMEZ ve Dr. Öğr. Üyesi Adem UYSAL ile gerçekleştirilen toplantıda; Üniversitenin Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve İŞKUR işbirliği ile Fakülte öğrencilerine iş kulübü eğitimi verilmesine, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin dijital platformu olan Yetenek Kapısı’na Fakülte öğrencilerinin kayıt olması ve ayrıca Yetenek Kapısı üzerinden öğrencilerin Kariyer Danışmanları ile nasıl iletişime geçebileceğine yönelik etkinliklerin yapılmasına, Ulusal Staj Programı’na katılan öğrencilerin deneyimlerini paylaşabileceği bir söyleşi programı yapılmasına, Muş ili içerisinde yer alan farklı sektörlere ziyaretler yapılmasına ve bu ziyaretler sonucunda Fakülte öğrencilerinin yararlanabileceği staj imkanlarının araştırılmasına karar verilmiştir.