Fakültemiz Öğretim Üyeleri Kalite Süreci Kapsamında, Paydaşlarımızı Ziyaret Etti

26.04.2024 13:54

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zeliha TEKİN,  İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Ali TÜRKMENOĞLU ve Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Adem UYSAL, Fakültemizde yürütülen kalite çalışmaları ve paydaşların görüşlerinin alınması kapsamında işbirliği oluşturulması için Muş Sanayi ve Ticaret Odası’nı, Muş Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ve Muş Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret ettiler. Yapılan görüşmeler sonucunda, ilgili paydaşların öğrencilerimize staj imkânı sunması, Fakültemiz ders müfredatlarına paydaşlarımızın görüşlerinin de yansıtılması, bu kapsamda ihtiyaç duyulan derslerin belirlenmesi konularında fikir birliğine varıldı. Görüşmelerde ayrıca, ziyareti gerçekleştiren akademisyenlerimizin Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle ders içerikleri ve oda üyelerinin sektöre yönelik ihtiyaçları konusunda bir araya gelme kararı alındı.