Fakültemizde ‘’Mali Müşavirlik ve Muhasebecilik: Avantajlar, Zorluklar ve Kolaylıklar’’ adlı etkinlik düzenlendi

07.05.2024 18:13

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde Dr. Öğr. Üyesi Burçak GÜNDAL koordinatörlüğünde 07 Mayıs 2024 tarihinde saat: 14.00'da Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hamdusena ARDİL tarafından ‘’Mali Müşavirlik ve Muhasebecilik: Avantajlar, Zorluklar ve Kolaylıklar’’ adlı seminer gerçekleştirildi. Seminere İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Faruk ALTUNÇ, Üniversitemiz Genel Sekreteri Harun DEMİR, Fakülte hocaları, Fakülte öğrencileri ve Üniversitemizin çeşitli birimlerinden hoca ve öğrenciler katıldı. Seminerde, Mali Müşavirlik ve Muhasebecilik ile ilgili genel bilgiler, mesleğe başlamanın zorlukları ve avantajları anlatıldı. Bu mesleğin Ülkemiz ekonomisine ve piyasaya katkıları ve önemine vurgu yapıldı. Daha sonra öğrencilerin soruları cevaplandı. Seminer, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Faruk ALTUNÇ ve Genel Sekreter Harun DEMİR’in, Konuşmacı Hamdusena ARDİL’e teşekkür belgesini takdim etmesi ile sona erdi.